LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bossens Tøz©

Weekend - del 2

To m-tøzer, Trine og Lone, er blevet afhentet af deres fælles Herre – de skal på weekend. De er uopdragne på bilturen og har provokeret deres Herre – og nu er den gal igen.

Trines og mine hænder begynder at gå på opdagelse på hinandens kroppe uden på frakken. Jeg hvisker til Trine om vi ikke skal tage vores frakker af, så vi bedre kan føle os frem. Trine besvarer mig med et let kys på læberne. Under lidt besvær får vi frakkerne af, og begynder vores leg igen. Vi lægger en arm om hinanden og rykker så tæt sammen som vi kan, og med vilje har vi gjort det sådan at vi sidder lige på midten af bagsædet, så vi ved at du kan se os i bakspejlet. Den hånd vi begge har fri starter med at glide på ad hinandens ben og lår, videre op ad maven og op til brysterne, derefter op til halsen og ansigtet, langsomt glider de ned til brystet igen, samtidig med at Trine og jeg mødes i et kys. Trine hvisker til mig, om jeg er ved at blive våd af vores leg? Hvortil jeg hvisker et ja, tilbage. Jeg hvisker til Trine, hvor længe tror du egentligt at vi får lov til at lege vores lille leg. Trine mener, at det gør vi nok til du kan høre at en af os er tæt på at komme. Vi lader vore hænder glide længer ned og finder samtidig op under vore kjoler. Vi trækker kjolerne så meget op at vi er sikker på at du kan se hvad der sker. Jeg kan mærke at Trine stadig har sine trusser på og jeg hvisker til hende om hun ikke vil have dem af, men inden hun når at svare, siger du strengt til mig om jeg ikke har forstået at du ikke vil have at jeg hvisker. Jeg siger at jeg har forstået, og at du må undskylde, men jeg glemmer helt at få sagt Herre også, så du fortæller mig at jeg har ti slag til gode til vi når frem. Jeg spørger hvorfor har jeg det, jeg sagde da pænt undskyld, men får at vide at det kan jeg jo selv tænke over. Da Trine ikke har svaret på mit spørgsmål, begynder jeg at trække trusserne af hende, og hun hjælper selv villigt til. Da de er væk lægger Trine sit ene ben over mig og jeg spreder det andet noget mere. Vi begynder at tungekysse hinanden mens vores finger finder hen til hinandens glatbarberede fisser, langsomt lader vi dem glide hen over og en finger ind imellem læberne for at fugte den lidt. Derefter finder vi hinandens klit og begynder at massere den. Det varer ikke længe inden vi begynder at stønne i takt, og med et mærker vi at du standser bilen og står ud.

Men vi forsætter bare vores lille leg, og er ved at nå højdepunktet, da vi hører at bagdøren ovre ved Trine går op, med et hiver du i Trine, jeg kan kun fornemme at Trine kæmper for ikke at overgive sig, og pludseligt høre jeg et par slag på Trines lår, og der bliver stille. Så høre jeg at du lukker døren over til Trine og lidt efter går min dør op. Du tager min ene hånd og binder et reb om. Jeg kæmper lidt med dig for du skal ikke have den anden hånd, men med det resultat at jeg også får et par slag over låret, efter du har bundet mine hænder sammen, trækker du mig helt over til døren og jeg kan mærke at du binder rebet fast til det indvendige håndtag som sidder over døren og uden et ord lukker du døren og går tilbage til forsædet og vi kører igen. Ingen af os siger noget et stykke tid, men så siger Trine, - Lone, jeg tror at vi er blevet bundet fordi vores Herre ikke både kan køre og se på os samtidig. Jeg svarer Trine, at det tror jeg også, - og Trine, tror du ikke han ville have nydt hvis en af os havde siddet på forsædet ved siden af ham og var begyndt at slikke pik mens han kørte, for så tror jeg ikke der havde været noget i vejen? Jo, svarer Trine, - det ville lige være noget han kunne li’, men det skal han da ikke have nu, skal det ikke være vores lille aftale. Den er jeg med på Trine, svarer jeg tilbage. 
Du siger stadig ingenting, og det gør det lidt sværere for Trine og mig at vide, hvad du forestiller dig, og det er også svært når vi ikke kan se dig. Efter noget tid stopper du bilen igen, vi hører at du går om og åbner for bagagerummet og tager nogle ting, Trine og jeg bliver enige om at vi nok er nået frem, og så bliver vi lidt stille. Jeg er den første der bryder stilheden mens du er væk, og jeg spørger Trine, om hun har nogle anelser om, hvad du nu har fundet på. Det har hun ikke, og så spørger hun mig, om hvad jeg har fået bud på at tage med. Men da jeg skal til at svare hende, er du kommet tilbage, så jeg venter lidt med at sige noget til jeg har hørt at du er gået igen, så fortæller jeg Trine, hvad jeg skulle have med. Trine fortæller at hun har fået besked på at tage det samme med, så bliver der lidt stille igen. Så fortæller jeg Trine, at jeg også har taget noget med jeg ikke har fået besked på. Da jeg fortæller hende hvad det er, spørger hun, om jeg ikke er bange for at blive straffet noget mere for det, når du finder ud af det, men jeg fortæller hende at det er jeg ligeglad med, for jeg ved at det er noget du kan li’, så det skal nok gå. Pludselig mærker jeg at du står bag mig og jeg få et chok for jeg har ikke hørt dig. Du hvisker til mig i øret at jeg skal være meget stille, når jeg står ud af bilen. Inden jeg står ud, siger jeg til Trine, at vi nok heller må være stille, så vi kan høre når du kommer tilbage, og det er Trine med på. Jeg står ud af bilen så stille som muligt, og du fører mig om til den anden side, jeg kan høre at Trine også får et chok da hun mærker at du står bag hende. Da vi begge er kommet ud af bilen, fører du os op til huset, og ind på et værelse, vi får ikke det samme værelse, så da jeg får mit, tager du rebet af og siger, at jeg godt kan tage bindet for øjnene af. Det tager lige et stykke tid at vende sig til lyset igen. Inden du går, siger du, at jeg skal få pakket ud og tage mig et bad, for du vil kigge ind senere. Jeg svarer, ja, min Herre det skal jeg nok. Så vender du om og går. Da du har lukket døren kan jeg høre at du låser den efter dig, og her havde Trine og jeg ellers lige planlagt, at hvis vi ikke fik værelse sammen, så skulle vi lige over og se hinandens værelser, men det har du lige sat en stopper for.
Så jeg begynde at pakke ud og det jeg har taget med gemmer jeg et sted jeg ved at du ikke vil kigge. Derefter tager jeg et bad og smører mig ind i en god duftende creme, lægger mig på sengen og kommer til at tænke på Trines og min lille affære i bilen, og kan mærke at jeg bliver varm i kroppen igen.

Jeg høre at du låser døren op og kommer ind, du siger at jeg skal aflevere mit ur til dig, for i denne weekend vil tiden ikke komme til at betyde noget for mig, og samtidig får jeg besked på at jeg ikke må pille ved mig selv og at jeg skal finde olien frem så den kan blive varm, for du vil komme ind senere og få en tur, jeg fortæller dig at jeg ikke har taget olien med, for det sagde du ikke noget om, da du ringede. Men du går bare uden at svare. Jeg kan høre, at du går ned ad en gang, og låser dig ind et andet sted, så jeg gætter på at det må være der hvor Trine har fået sit værelse. Jeg står lidt og lytter ved døren, og hører da du går ud fra hende igen. Nu er jeg overbevist om at Trine og jeg har værelse på samme side af gangen, så jeg går hen til vinduet, for at se om jeg kan se hvor der brænder et lys, så jeg kan få kontakt med Trine. Det viser sig, at Trine har tænkt samme tanke, så vi hilser lige på hinanden. 
Trine råber til mig, om jeg har noget snor eller reb eller noget der ligner, for så kan vi lave os en snor mellem vinduerne og sende hinanden beskeder den vej, så vi kan holde hinanden informeret om hvad der sker, hvis en af os skulle finde ud af noget, og vi vil også kunne lave aftaler sammen. Jeg råber tilbage til Trine at jeg lige vil kigge efter. I et af skabene finder jeg noget tyndt sejlgarn, og går hen til vinduet igen, Trine står stadig ved vinduet, og jeg viser hende hvad jeg har fundet, jeg kaster garnet hen til Trine, men hun griber det ikke første gang da vinduet er i vejen, Trine åbner vinduet så højt hun kan og da jeg kaster igen griber hun det, vi bliver enige om at Trine skal trække snoren igennem den krog der sidder lige under hendes vindue, og kaste garnet tilbage, så vil jeg gør det samme så vi kan bruge snoren som en gammeldags tørresnor.
Jeg har ikke mere end lige grebet garnet, da Trine skynder sig at lukke hendes vindue og jeg er klar over at du er gået ind til hende igen, så jeg ved at jeg skal skynde mig for at du ikke skal opdage vores lille hemmelighed. Da jeg har fået bundet snoren og klippet resten væk lukker jeg vinduet og lægger mig på sengen med den bog jeg har taget med og begynder at læse, mens jeg venter på at du skal komme hen til mig, men jeg må åbenbart været faldet i søvn, for jeg vågner ved at du siger, om jeg måske har fået lov til at sove, jeg kigger lidt forvirret på dig, og siger at det har jeg ikke hørt noget om, og hvor længe jeg har sovet ved jeg ikke. Du siger, at jeg skal finde olien frem og give dig en tur og slutte af med at slikke dig, jeg fortæller dig en gang til, at jeg ikke har taget olien med, hvortil at du går hen i din taske og finder et reb frem, jeg får ordre til at vende mig om på maven, først griner jeg lidt, men det resultere bare i at jeg får et svirp med rebet, - av - Så lægger jeg mig om på maven. Du siger, at jeg skal holde mine hænder på ryggen, og jeg mærker at du binder dem sammen med rebet, derefter siger du at jeg skal sprede benene lidt og bøje dem. Mærker at du binder dem sammen også, hvorefter at jeg får besked på at holde rebet mellem mine ben med hænderne, også siger du, at nu vil du tage en kop kaffe og sætte dig til at vente til jeg er kommet på bedre tanker, for du ved at jeg har taget olien med, og når jeg bliver træt af at ligge sådan skal jeg nok komme på andre tanker. Endvidere får jeg at vide at hvis jeg slipper rebet der holder benene oppe, vil jeg få en tur i gabestokken og 20 slag, tiden i gabestokken vil komme til at afhænge af hvor tit jeg slipper eller slækker på rebet. Jeg bestemmer mig for at jeg vil holde det så længe som muligt for du skal ikke have den fornøjelse, at se mig bede om nåde for tidligt, og samtidig, begynder jeg at tænke på hvad man kunne lave i sådan en stilling, og hvor meget jeg vil kunne blive pirret uden at kunne gøre modstand……

Har Lone husket olien? Og hvilken straf vil hendes Herre tildele hende. Hvad med snoren uden for vinduet – finder Herren ud af deres listige ideer? Læs videre i næste afsnit.