LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bossens Tøz©

Weekend - del 3

Lone og Trine er på weekend med deres Herre. De er blevet indkvarteret i hvert sit værelse som han har låst. Snedigt har de lavet en flaskepost vha. en sejlsnor uden for vinduet. Lone skal massere sin Herre – men påstår at hun har glemt olien… hvad mon der sker som hun ligger der spændt fast? Læs fortsættelsen her..

Jeg kan ikke se dig der fra hvor jeg ligger, jeg lukker øjnene, og forstille mig at jeg har fået bind for øjnene, og tænker på hvordan det vil være at have 2 par hænder til at glide hen over kroppen og op mellem benene. Kan mærke varmen begynder at brede sig, drømmer om at have to forskellige hænder nede mellem min ben, den ene hånd glider ind under mig og begynder at massere min klit, mens den anden hånd finder mine huller at lege med. Mærker en hånd glide ind under mig og finder mit ene bryst. Mærker hvordan 2 finger tager fat om min vorte og nuller den skiftevis blidt og hårdt, en anden hånd glider i blide strøg op og ned at min ryg, nu kan jeg mærke hvordan jeg bliver våd mellem benene, og jeg begynder at trække vejret dybt og heftig. Jeg har helt glemt at du sidder der for jeg er så langt henne i mine tanker og pludselig, bliver jeg rykker ud til kanten. Du kigger på mig og siger om jeg helt har glemt at jeg skal holde ved rebet? Nej, svarer jeg. Nå, siger du, men du ligger måske og drømmer lidt? Det svarer jeg ja til. Hmmmm siger du, hvad skal jeg dog gøre ved dig for at få dig til at lystre, men først lader du din hånd glide op mellem mine ben og siger, - Jamen, du er jo smask våd, tøs. Så kommer du på en ny ide, du siger at jeg skal slippe rebet og vende mig om på ryggen, da jeg har gjort det løfter du mine ben op og siger at jeg skal tage ved rebet igen, du trækker mig lidt mere ud til kanten, så jeg får svært ved at holde balancen i den stilling. Jeg fortæller dig at sådan kan jeg ikke ligge. Men det eneste svar jeg får er at det jo er mig selv der bestemmer hvor længe jeg vil ligge der. Du går hen og sætter dig igen. Efter lidt tid kalder jeg på dig og spørger om du ikke godt vil slippe mig fri. Du spørger om hvad du så får til gengæld. Jeg kigger lidt på dig inden jeg svarer, men det skulle jeg ikke have gjort, for jeg når lige at få et rap i røven. Jeg siger, - Min Herre, hvis du vil slippe mig fri igen, skal jeg nok give dig en gang massage med olien og slikke dig. Det lyder bedre, men få lidt fart på, for jeg har jo ikke hele dagen til at vente på dig, svarer du. Efter at være blevet sluppet fri, finder jeg hurtigt olien og hælder lidt ud i hænderne for at varme det, så begynder jeg at massere dig, da jeg er færdig med hele bagsiden, siger jeg, at du gerne må vende dig om, men inden jeg begynder at massere dig igen, lader jeg min tunge møde din i et kys, slikker dig langsomt ned over brystet og maven, lader tungen glide ned ved låret, og langsomt op af det andet lår. Tungen får lige lov til at strejfe pikhovedet, og glider så ned af skaftet, slikker dine kugler, og suger dem på skift ind i munden, slipper taget og lader tungen glide op til pikhovedet igen, løfter hovedet op med tungen og lukker læberne op det, og suger dig helt ind i min mund, imens har mine ene hånd fundet ind mellem dine baller, og massere dig lidt der.
Jeg suger dig helt i bund i min mund hver gang, da jeg ved at du kan li’ det sådan, og jeg vil gerne gøre alt for at behage dig lige nu. Jeg lader min finger glide lidt ind i dit bagerste hul og kører lidt rundt, mens min tunge finder ned under kuglerne og slikker dig der. Tungen finder igen vej op til din pik og jeg suger den igen ind i min mund, spidser tungen til og lader den lege i hullet. Jeg kan høre på dig at du er tæt på at komme så jeg stopper legen og begynder at massere dig med olien. Starter ved dine arme med saksebevægelser, så små bløde slag op og ned af armen og til sidst, former jeg mine hænder som en skål og masserer dig på den måde, sådan forsætter jeg over hele kroppen. Nu sidder jeg mellem dine ben og finder de punkter du har ved inderlåret og massere dem, derefter får punkterne ved kuglerne en tur og til sidst masserer jeg punktet lige over roden af pikken. Mens jeg forsætter med at massere dine kugler tager jeg din pik i munden igen, og begynder at slikke dig igen, din hånd glider ned og hjælper mig med at køre frem og tilbage til du sprøjter alle dine safter ud i min mund, jeg synker ikke safterne lige med det samme, men lader dem være med til at lege omkring pik hoved inden jeg sluger dem, så suger jeg de sidste safter ud af dig. Jeg rejser mig og lægger mig lidt ved siden af dig, og du fortæller mig at du ønsker at jeg senere i aften skal give Trine den samme tur, så du håber at jeg har blandet olie nok, jeg fortæller dig at det har jeg, ellers har jeg taget det med så jeg kan blande noget mere. Inden du rejser dig, får jeg et kys. Du tager dit tøj på og siger, at den ordre du gav mig tidligere gælder endnu, så jeg må finde mig i at jeg ikke får lov til at lege. Du går ud og låser døren efter dig. Jeg rejser mig, for at se om Trine skulle have sendt en lille seddel over til mig og det har hun. Hun har skrevet ”at du har været inde hos hende og givet hende besked på at tage sit serveringstøj på, til du kommer tilbage”. Jeg sætter mig ned og finder noget at skrive med. Jeg fortæller Trine hvad du har forlangt af mig, men undlader at fortælle hende, at du har givet mig ordre til at give hende samme tur. Så åbner jeg vinduet og sender sedlen hen til Trine. Jeg når lige at lukke vinduet, da du kommer ind igen. Du spørger om, hvad jeg står og laver ved vinduet? Jeg fortæller dig, at jeg nyder aftensolen. Nå, er det eneste du svarer. Så får jeg besked på at jeg skal tage min kjole på og gøre mig pæn, for du vil hente mig igen om 10 min. Jeg finder kjolen frem, sætter mit hår op, og tager sminke på. Jeg når lige at blive færdig inden du kommer tilbage. Jeg får bind for øjnene, og bliver ført ned i spisestuen. Da jeg får bindet af igen, kan jeg se, at der er dækket pænt bord op til 2. Jeg spørger dig, om Trine ikke skal spise med? Jo, siger du, men tjenestepiger sidder på gulvet og spiser. Så siger jeg ikke mere, men tænker, næste gang bliver det vist min tur.

Du trækker galant stolen ud for mig, og skubber den ind igen, så går du om og sætter dig overfor. Du ringer med klokken ved din side, og Trine styrter som en hund hen til dig. Du spørger hende om, hvorfor hun ikke har taget vinen med ind, for det skulle hun kunne høre på den måde du ringer på?
Trine skynder sig ud i køkkenet igen, og kommer ind med vinen. Jeg kigger lidt chokeret på dig og tænker, har du nu også lavet signal med klokken for hvad man skal komme ind med. Tænker at det husker jeg ski aldrig. Du siger mit navn, og jeg kigger på dig. Så spørger du, om jeg ikke hørte efter om hvad du sagde. Jeg siger pænt, undskyld Herre, men jeg tænkte lige på noget andet. Men du siger bare, at jeg ikke skal sidde og tænke, når jeg nu sidder overfor dig, for så er det meningen, at jeg skal gøre dig selskab, og pga. det, har jeg lige fået 15 strafpoint mere. Jeg kigger dig i øjnene, og kommer til at grine lidt, men du noterer bare at det giver dobbelt strafpoint. Så kan det nok være, at jeg finder ud af at lade være med at grine mere. 
Trine kommer hurtigt ind med vinen, og skænker først for dig. Du nikker og godkender vinen, så skænker hun op for mig, og går ud i køkkenet igen. Du kigger på mig og spørger, om jeg har det godt, hvor til jeg kun kan svare, at jeg har det altid godt i min Herres selskab. Så begynder vi at snakke om løst og fast, og efter lidt tid tager du klokken igen, og ringer 2 gange. Trine kommer ind med forretten, som består af kold laks på salat, og serverer for os. Hun kigger på dig og spørger, om det kan tillades, at hun spiser med? Du kigger på hende og siger, at hun ikke har fået lov til at se dig i øjnene, når hun spørger dig om noget, så hun skynder sig at kigge ned i gulvet. Så siger du, at hvis hun kan sidde stille og spise pænt, kan hun sætte sig henne i hjørnet ved køkkendøren. 
Trine skynder sig ud, og kommer stille ind og sætter sig. Vi begynder med at hilse på hinanden med vinen og spiser lidt mens vi snakker lidt sammen. Men jeg har det underligt med, at Trine skal sidde i hjørnet på gulvet, og da du ser, at jeg kigger for meget der hen, siger du til Trine, at hun skal gå i køkkenet og spise, for hun forstyrre dit selskab. Nu har jeg det slet ikke godt, for jeg ved at det er min skyld, at hun nu er blevet forvist fra spisestuen. Du skænker noget mere vin til os, og jeg kan mærke varmen fra vinen i kroppen. Da vi er færdige med at spise, ringer du 3 gange med klokken, og Trine kommer hurtigt ind, henter tallerknerne og forsvinder igen. Vi snakker lidt mere, og du ringer igen med klokken, denne gang kommer Trine ind med en flaske rødvin og skænker til dig. Du godkender igen vinen. Så kan hun skænke for mig. Vi smager på rødvinen, og jeg kan mærke at vinen får mig til at slappe af og acceptere, at Trine nu må blive i den rolle hun har fået. Du ringer igen 2 gange med klokken, men der sker ingenting. Du ser lidt utilfreds ud og ringer en gang til. Stadig uden at Trine kommer ind af døren. Så lader du lidt tid gå, inden du ringer en tredje gang, og denne gang kommer Trine. Jeg kan ser på hende, at hun har gjort det med vilje, men hun koncentrere meget for at se ned i gulvet. Du kigger på hende og spørger om, hvorfor hun ikke kom de andre 2 gange du ringede? Trine kigger stadig ned, mens hun svarer, min Herre jeg skulle lige på wc så derfor. 
Du fortæller hende, at da hun ikke har spurgt om lov til at forlade køkkenet, har hun hermed fået 40 strafpoint. Trine siger, tak min Herre, så vender hun om og går igen. Hurtigt kommer hun ind med hovedretten og server for os. Vi skal have hvide kartofler, rødvinssovs, flutes og culottesteg. Hun skænker igen vin til os og går ud i køkkenet. Min ene kjolestrop glider ned, og da jeg er ved at samle den op igen, siger du, at jeg skal lade den hænge, så du kan nyde stroppen på min bh. Så jeg gør som du siger. 
Efter at have spist hovedretten, tager jeg min taske og finder en cigaret frem og tænder den. Du kigger på mig, men siger ikke noget. Først da jeg har røget en halv cigaret, siger du, om jeg ikke glemte at spørge om lov? Nej, min Herre det gjorde jeg ikke, vidste ikke at jeg skulle det. Hmmmmm, siger du, det skal jeg vel ikke fortælle dig, det burde du vide af dig selv, så du får lige 25 strafpoint mere. 
Da Trine har været inde og båret det hele ud, siger du, at jeg skal rejse mig, for du vil en tur ud i haven inden at vi skal have desserten. Da vi kommer derud lader du en hånd glide op under min kjole og mærker, at jeg ikke har tager trusser på. Vi går lidt videre i haven. Pludselig stopper du ved et træ og kalder mig hen til dig. Ned fra træet hænger to reb. Du siger, at jeg skal give dig mine hænder. Du binder dem til rebene, og trækker tovet til, så jeg kun lige kan stå på tæer. Så går du lidt rundt om mig og spørger, om jeg står godt? Nej, min Herre det gør jeg ikke, svarer jeg, hvortil du svarer, godt, så kan du blive stående der, mens jeg ser resten af haven, og så går du bare. 
Det føles som om at der går enormt langt tid før du kommer tilbage. Jeg står og kigger ned i jorden, og er ved at være godt træt i armene, da du stikker en lille seddel op foran min næse og spørger hvad det er? Jeg siger, at det ved jeg ikke. Du siger, at jeg skal kigge på dig, og så spørger du engang til. Jeg siger igen, at det ved jeg ikke. Så åbner du sedlen og læser højt hvad der står. Nu er jeg godt klar over at du har fundet Trines og min lille hemmelighed. Så jeg indrømmer at jeg har skrevet sedlen. Du tager den anden hånd frem fra ryggen og jeg kan se at du har en meget tynd pind i hånden..

Hvad vil Lones Herre bruge pinden til? Skal den uartige tøz have smæk?

Læs videre i næste afsnit.