LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bossens Tøz©

Weekend - del 4

Lone har nydt forret og hovedret med sin Herre imens Trine har serveret for dem. Herren tager Lone med ud i haven, og binder hende til et tov i et træ. Lidt efter kommer han tilbage med et stykke papir. Papiret stammer fra de to pigers hemmelige postsystem mellem vinduerne. Hvordan vil han straffe Lone?

Du lader pinden glide ned over min kind og hals, spørger om jeg ved hvad straffen for at gøre sådan noget er? Det svarer jeg, nej til, hvortil du siger, at jeg kan vælge at få 40 slag af pinden og senere få en halv time i gabestokken, eller få 100 slag med pinden og så bare sidde og kigge på mens du spiser dessert? Jeg tænker lidt inden jeg svarer, så siger jeg, min gode Herre, jeg vælger de 40 slag med pinden og så den halve time i gabestokken.
Du løsner mine arme fra rebet og siger, at jeg godt kan lade kjole og bh falde til jorden. Jeg lyner min kjole ned i ryggen og skubber skulderstropperne af og lader den falde, derefter ryger bh’en. Jeg rækker mine hænder frem mod dig, da jeg regner med at du vil binde mig til rebene igen, men du siger, at jeg skal gå hen og holde om træstammen. Mens jeg går derhen, tænker jeg på, om jeg nu også er sikker på at jeg har valgt rigtig, men jeg ved også at jeg ingen fortrydelsesret har, så jeg lader være med at sige noget. Jeg stiller mig lidt fra stammen og holder hænderne om den. Du siger til mig, at jeg skal stå helt ind mod stammen. Jeg gør som du siger. Først høre jeg et svirp i luften, og det får mig til at gyse. Så mærker jeg det første slag ramme den ene balle, bider mig i underlæber for ikke at komme til at sige noget, selv om det svier. Så får jeg det andet slag på den anden balle. Efter 6 slag stopper du. Du kommer hen og står foran mig og siger, at nu er du nødt til at begynde forfra fordi at jeg har glemt at sige ”Tak Herre” for hvert slag. Jeg kigger lidt på dig i trods, men siger, at det skal jeg nok huske, min Herre. Nu står du igen bag mig, og jeg høre igen svirpet i luften. Så mærker jeg det første slag på ryggen og siger ”Tak min Herre” 2… 3… 4… 5… 6 slag forskellige steder på ryggen, slag nr. 7… 8… 9… 10… 11  rammer den ene balle. Slag nr. 12… 13… 14… 15… 16 rammer den anden balle. Slag nr. 17… 18… 19… 20… 21 rammer igen ryggen. Du siger, at jeg skal sprede benene noget mere. Så høre jeg et par svirp mere i luften. Så rammer slag nr. 22… 23… 24… 25… 26… 27 mit ene inderlår, og ved de sidste 3 slag siger jeg av. Slag nr. 28… 29… 30… 31… 32… 33 rammer mit andet inderlår, og igen ømmer jeg mig. Du siger at jeg skal løfte den ene fod bagud. Jeg høre nogle flere svirp i luften og de lyder ikke behagelige. Men jeg løfter foden. Jeg mærker at slag nr. 34… 35… 36 rammer min højre forsål, og det får mig til at sige av, ved hvert slag. Jeg får besked på at sætte foden ned, og løfte den anden. Så mærker jeg slag nr. 37… 38… 39 ramme venstre fodsål. Jeg ømmer mig igen, og sætter foden ned. Du står lidt uden at gøre noget og inden jeg når at tænke over det, rammer det sidste slag hen over begge mine baller, det er et hårdt slag, og kan få mig til at sige av, højt. Du kommer hen til mig, og lader dine hænder glide blidt ned over min ryg og baller. Så kysser du mig i nakken. Du flytter dig lidt og tager min ene hånd og vender mig om. Så trækker du mig ind til dig, og giver mig et langt og blidt tungekys. Du siger, at jeg skal tage mit tøj og give dig min hånd. Så trækker du mig hen til havebænken, og siger, at jeg skal lægge mig på maven. Jeg mærker noget koldt løbe ud på min ryg og baller. Lidt efter mærker jeg dine hænder smøre den kølige creme ind. Da du er færdig, siger du, at nu kan jeg godt tage tøjet på igen, så vi kan komme ind og få dessert. 
Da vi kommer ind og jeg skal sætte mig, kommer det til at foregå meget forsigtig, da jeg kan mærke det svier i ballerne. Du sætter dig overfor mig igen, griner lidt og spørger om jeg sidder godt? Jeg svarer, ja min Herre det gør jeg, selv om jeg ved at du kan se det ikke passer.
Så ringer du 1 gang med klokken, og Trine kommer ind med dessertvinen, og skænker for os. Trine kigger mærkeligt på mig, men jeg tør ikke rigtigt kigge på hende, da jeg ikke lige ønsker at blive straffet igen eller at komme til at ligge Trine til mere last. 
Da Trine er på vej ud af døren, kalder du hende hen til dig.
Trine stå og kigger ned i gulvet, og du siger, at hun skal kigge på dig. Du viser hende sedlen og spørger, om hun kender noget til denne seddel. Trine siger, at det gør hun ikke. Hun får at vide, at hvis hun ikke taler sandt om dette, vil hun få en hård straf. Trine kigger på mig, men jeg nøjes med at se ned i bordet, og håber at Trine forstår det som et signal til at hun skal fortælle sandheden. Trine drejer igen hoved og siger, at hun tror, at det er en seddel jeg har sendt hende, men at hun ikke er sikker. Du fortæller hende at det er den seddel. Så spørger du hende om hun har sendt en seddel til mig? Igen kigger Trine på mig, men jeg kigger stadig ikke på hende, og hun fortæller. at lige før hun gik ned i køkkenet, sendte hun mig en seddel. Du vil vide, hvad der stod på den seddel, og Trine fortæller, at hun skrev, hun skulle være tjenestepige i aften og ikke andet. Du kigger over på mig og siger, at jeg skal se dig i øjnene. Så stiller du mig samme spørgsmål, og jeg fortæller dig, at det ved jeg ikke, for sedlen var blæst ned. Du kigger mig længe i øjnene for at se, om jeg taler sandt, og det gør jeg, for jeg har ikke lyst til at lyve for dig efter den tur jeg lige har fået. Du kigger igen på Trine og siger, at du vil finde en passende straf til hende, når du har fundet sedlen i haven, for så må den jo ligge der. Du sender hende ud i køkkenet igen. Trine har ikke mere end lige lukket døren, da du griber klokken og ringer 2 gange. Trine kommer lidt efter ind med desserten som består af bananasplit. 
Da Trine igen er kommet ud i køkkenet, ringer du 1 gang med klokken og hun kommer ind igen, med dessertvinen og skænker op til os. Vi drikker lidt mere og spiser desserten, og da vi er færdige, spørger jeg pænt om jeg må tænde en cigaret, og det får jeg lov til. 
Så snakker vi imens jeg ryger, og da jeg lige har slukket den, siger du, at vi lige skal en tur ud i haven og kigge. Jeg ved godt, hvad du skal ud og lede efter, og håber for Trines skyld, at den ligger der, da kommer jeg i tanke om at jeg har læst sedlen og brændt den i askebægret, for at du ikke skulle finde ud af det. Så nu ved jeg ikke, hvordan jeg skal hjælpe Trine, for jeg ved, at du aldrig vil finde den seddel. Men så tænker jeg på, at det kan jo også være lige meget, for den kan jo være blæst væk og det kan Trine jo ikke gøre for. Men gad vide hvordan du vil tage det, hvis du ikke finder den. Pludselig opdager jeg, at du står og kigger på mig, og jeg spørger om der var noget, hvor til du svarer, om jeg var gået helt ind i min egen verden? Ja, min Herre det var jeg vist, og det skal ikke gentage sig. Du tager min hånd og vi følges ud i haven. Da vi har gået rundt derude længe uden at du har fundet sedlen, går vi tilbage til huset. Trine har dækket op til kaffe og småkager. Så ringer du efter hende og hun kommer ind med kaffen. Den er vi ikke længe om at drikke, og da vi er færdige, kommer du over og giver mig bind for øjnene.

Du tager mig i armen, og jeg rejser mig. Du føre mig ind i et andet rum, hvor, er jeg ikke klar over, men jeg mærker at du lyner min kjole ned og lader den falde til jorden. Derefter løsner du bh’en, og smider den fra dig. Jeg mærker dine hænder glide om foran på min krop og begynder at lege med mine bryster på en blid måde. Din ene hånd glider ned mellem mine ben, hvor du begynder at lege med min klit. Så lader du en finger glide ind, og mærker at jeg er våd. Du spørger mig, om jeg har fået lov til at nyde det du gør og så blive våd af det? Jeg svarer dig, at det har du ikke sagt noget om. Hmmmmm, skal du også være fræk? Og så stopper du bare det, du var i gang med. Du trækker mig hen til en lille bænk og siger, at jeg skal lægge mig ned. Jeg føler mig lidt frem og kan mærke, at bænken ikke er ret bred. Så sætter jeg mig på den og svinger benene om til enden. Du siger, at jeg skal rykke mig helt ned til kanten, så kun lige ballerne er på bænken sammen med resten af kroppen.
Jeg gør som du har sagt. Jeg kan høre, at du går og pusler med et eller andet, men ikke hvad det er. Pludseligt mærker jeg at du løfter mit ene ben op i en slags bøjle og spænder det fast, det samme gør du med det andet ben. Jeg kan høre at du gå om til den ene side. Du tager min arm og strækker den ud, og spænder den fast på en plade. Det samme gør du med den anden. Jeg føler mig godt nok noget udsat ved at ligge på denne måde, da jeg ikke kan forsvare mig.
Jeg mærker din ånde ved mit øre, og du hvisker til mig, at stopordet hedder ”cirkus”. Jeg gentager efter dig, og du spørger, om jeg er sikker på, at jeg kan huske det. Det lover jeg dig. Du fortæller, at du vil forlade mig på et tidspunkt, men at jeg bare skal sige ordet alligevel, for du vil kunne høre det. Så går du ned for fodenden og jeg kan mærke du smører noget koldt på min fisse og lader et eller andet glide op. Det er ret koldt, det der glider op, det føles, lige som om du lige har taget det ud af køleskabet. Jeg kan jeg mærke, at jeg bliver udvidet. Så får jeg lov til at ligge lidt sådan. Jeg kan høre at du går hen og finder noget andet. Pludselig står du ved min side og binder min bryster op og sætter klemmer i brystvorterne. Jeg kan mærke at der er noget i klemmerne der gør dem lidt tunge, virker som vægte. Så går du igen ned i den anden ende og løsner det du har sat op. Jeg har ligget og tænkt på hvad det kunne være, og er kommet til at tænke på, om det kunne være lige som det lægen bruger, når hun laver en underlivsundersøgelse, men tør ikke spørge. Så tager du noget der er lidt stort og presser op i mig, tænder for vibratoren, ikke for højt og ikke for lavt i hastighed, så fortæller du mig, at jeg under ingen omstændigheder må komme, og at nu vil du gå et øjeblik!

Kan Lone lade være med at komme, som hun ligger der fixeret og tændt?
Og hvad med Trine og hendes seddel? Hvad gør Herren ved det.

Læs videre i næste afsnit.