LÆSERNES EGNE NOVELLER

Stuepigen©
X'et

I byens rabarberkvarter, bor bagerjomfruen xenobia i hendes 4 værelses lejlighed. Hun bor med sin datter, og hendes ældste søn er netop flyttet hjemmefra. Hun har længe sparet op til et kors, for når hun blev alene med datteren, ville hun til at dyrke hendes ”hobby” mere, for nu ville hun få mere plads til det, og det ville bedre kunne skjules udadtil.

Hendes børn vidste naturligvis at deres mor var til SM. Men hun havde aldrig dyrket det, mens børnene var hjemme, og altid kun i de weekender, hvor børnene var hos deres respektive fædre. Hun havde været alene med børnene en del år, og i de år, havde der kun været sporadiske kontakter til forskellige mænd, ingen var nogensinde flyttet ind hos xenobia og hendes børn. 

Det meste af hendes legetøj var pakket ned i en aflåst kuffert, og stod under dobbeltsengen i soveværelset, som var lejlighedens mindste rum. Undtaget dog var hendes hjemmelavede piske og hendes lædertøj. Piskene lavede hun om aftenen, og børnene var overbevist om, at de kun var til pynt, og de var moderens hobby. Ja og det meget elegante lædertøj moderen syede, blev brugt i forskellige forestillinger i amatørteateret, som var xenobias anden store hobby.

Men nu flyttede sønnen hjemmefra, og den store datter rykkede ud af lejlighedens største værelse og ind på storebroderens værelse.
Hun var nu en halvvoksen teenager, og levede ligeså meget udenfor lejligheden hos hendes kæreste, som hun var hjemme hos moderen.

Xenobia malede og gjorde det store værelse parat til hendes investering. Hun beholdt stadig det mindste værelse med dobbeltsengen og pc’en. Udadtil ville hendes hjem være ganske almindeligt og småborgerligt. Ikke alle ville få adgang til lejlighedens legerum. En dag tog hun i byens genbrugsbutik, og her fandt hun en ¾ seng med tremmer. Hun købte en ny madras til den, sengen gjorde hun i stand, hun malede den sort, og påmonterede kæder i sengens fire hjørner, og fik den stillet op i legeværelset. Nu manglede hun bare korset. 
Endelig blev det den fredag, hvor datteren skulle på weekend hos faderen igen, og lige efter hun havde forladt huset, kom et par af xenobias venner med korset. Det store, dejlige, fine sorte X.

Lige så snart de var ude af døren, skyndte xenobia sig nedenunder, for at låne en boremaskine, men der var ingen hjemme, og nu var butikkerne i byen lukket. Xenobia snøftede lidt, men måtte væbne sig med tålmodighed. Hun chattede det meste af aftenen, og her fortalte hun til hendes nuværende ”legekammerat” om korset. Han synes det skulle indvies, og han ville komme næste dag. xenobia fortalte ikke, at hun ikke havde fået det op endnu.

Ligeså snart butikkerne åbnede næste dag, tog xenobia i Silvan, og her var hun en kærkommen gæst. Her var en kunde, som gjorde opmærksom på, at nu manglede forretningen den og den dims, og den slags kæde, var da livsnødvendig, og hvis man ikke havde den slags reb, kunne man da ikke reparere hendes store dyre sejlbåd. Ja xenobia var en rimelig god amatørskuespiller. Og hun gik op i det med liv og sjæl. Ja, og nu manglede hendes søn, som lige var startet på Universitetet altså en lille og billig boremaskine, nogen skruer, og ravpluks str. 8x50mm og naturligvis et murbor.

Xenobia ærgrede sig lidt, for denne investering i Silvan rippede de sidste kostpenge, og så havde hun ikke råd til injektionsnåle. Men nu skulle det kors altså bare op på væggen.

Vel hjemme igen, lavede hun en kop kaffe, og var igen på chatten, hun talte med hendes bedste ven derinde, men fortalte ikke om besøget om eftermiddagen. xenobia var lidt flov over hendes barnlige iver og store lyst til bare at få indviet sit kors. Hun sad og spekulerede, på alt det hun nu manglede, fordi hun havde fået et kors. Ophængmanchetter og mere kæde og mere reb, hun sukkede og tænkte på de lange vagter i Brugsens bagerafdeling det ville koste, for at hun kunne få råd til det.

Pludselig var der kun en time til Korsaren skulle komme, og xenobia havde meget travlt. Hun borede huller i væggen, fik skruet korset op. Støvsugede støvet op, gemte støvsugeren på plads, og skyndte sig i bad.

10 minutter før Korsaren kom, var hun færdig, hun havde en pæn opslidset nederdel på, og en silkebluse, underneden havde hun intet, hverken bh eller trusser. Selvom hun var klar, gibbede det i hende, da det ringede på døren 15 minutter over 14. Som sædvanlig ”glemte” hun at neje, xenobia synes det virkede oldnordisk at neje, vi lever jo trods alt i 2001. Denne opførsel, som udviste total mangel på respekt, havde gennem årene kostet en temmelig rød og stribet røv, men xenobia var rimelig stædig, og kæmpede for sin ret til ikke at neje. Og for hende var det en vigtig del af legen, denne leg med dominansen, at magtbalancen mellem hende og hendes ”legekammerat” hele tiden blev sat på spidsen, for kun på denne måde, følte hun, at hun kunne finde den partner, som hun ville dele tiden med, ikke kun som ”legekammerat” men også som partner og Herre.

Xenobias manglende respekt for Korsaren, blev ikke nævnt med et eneste ord. Men det var tydeligt at læse i hans øjne, at han havde bemærket det. xenobia spurgte Korsaren om han ville have frokost, men han takkede nej, men en kop kaffe ville gøre underværker. xenobia hentede to kopper nylavet kaffe med mælk i og stillede dem ind på sofabordet i stuen. 

De talte lidt frem og tilbage. Og snart kørte spillet mellem de to, xenobia forsøgte at tirre Korsaren, men han lod sig ikke tirre, han vidste at han havde overtaget, og xenobia nok skulle komme til kort, for hendes tålmodighed var ikke så stor som hans. Korsaren nød at se det mere og mere frustrerede blik i xenobias øjne. Pludselig rejste Korsaren sig op, nu var det på tide at stoppe tøsens løjer. Han gik ud i tasken, fandt en kraftig kæde, gik inde til xenobia og satte den fast i hendes halslænke.

De to stod længe og så direkte ind i hinandens øjne, for ingen af dem ville sænke blikket, Korsaren nød xenobias stædighed og viljestyrke, og xenobia blev mere og mere frustreret over det overlegne og drilske blik i Korsarens øjne. Korsaren befalede tøsen ned på alle fire, og rykkede samtidig i kæden. xenobia, som vidste at hun havde ”tabt” første halvleg, lod sig falde ned, Korsaren trak hende med ind på soveværelset, og han satte hende fast til korsets nederste øje. Han kiggede rundt, og roste tøsen for hendes indretning af rummet. Han checkede sengen og kæderne. Alt dette gjorde han uden at se på xenobia. Han kunne mærke hendes tydelige frustration og liderlighed, og nød den i fulde drag. Luften i rummet emmende af erotik og lyst.

Der er en larmede stilhed i rummet. Det eneste som bryder stilheden, er kædens raslen og xenobias lidt tunge vejrtrækning. Korsaren bøjer sig ned og kysser ømt xenobia på munden, han kan mærke længslen i hendes kys, og han ved at hun kan mærke det samme fra ham, de to er i legen tæt forbundet. De var så tæt forbundet, at de ikke hverken aftalte eller brugte stopord.

Korsaren forlod værelset, og lukkede døren i efter sig. Xenobia sukkede af frustration over Korsaren tålmodighed og den måde han trak hendes pine og længsel ud. Xenobia lå længe og lyttede, tiden føltes lang, men i virkeligheden gik der ikke mere end 5 minutter. Korsaren forlod rummet, for at øge xenobias frustration, så hun kunne nå klimaks, og hun ville overgive sig til ham, og helt hengive sig i legen.

Han gik nynnede rundt, skiftede til lædertøj, og fandt piske og diverse småting frem. Han gik ind til xenobia igen, og lagde det hele fra sig på bordet, og dækkede det til. Så løsnede han xenobia, befalede hende at holde øjnene lukkede, og han rejste hende op, og spændte hendes håndled fast til korsets øverste øjer. Han tog to ørepropper op af lommen og pressede dem ind i hendes ører, og derefter tog han en rulle med elastikbind, og kørte det stramt rundt om hendes hoved, så hun nu var både blændet og næsten døv.

Han mærkede nede i hendes skridt, han brokkede sig lidt, og hentede noget køkkenrulle, og tørrede hende. Det bliver en orgasmefri weekend, har jeg jo sagt, så du kan godt spare dig! xenobia klynkede lidt, for det havde hun naturligvis ikke glemt.

Korsaren hentede gaggen og endnu en rulle elastikbind. Han pressede gaggen ind i hendes mund, og låste den fast i nakken, så rullede han stramt gazen rundt om det nederste af xenobias ansigt, så kun lidt af kinderne og næsen var synlig. Først nu klædte han hende af, tog skjorten af hende, og løsnede hendes håndled, og tog den nænsomt af, og han krydsede hendes håndled, og derved kom hun nu til at stå med den blottede bagdel ud mod ham?.. Han slog med pisken på hendes inderlår, til hun havde spredt benene så meget, at han kunne sætte ankelmanchetter på og fastgøre dem til korset??

Xenobia havde bare lyst til at skrige sin frustration ud, hun kunne næsten ikke vente?..og Korsaren stillede sig tæt bag hende, og tog hårdt fat i hendes brystvorter, og drejede dem rundt, og satte så de to klemmer fast, og førte kæden ned til skamlæberne. Han tørrede endnu engang dernede, og slog med pisken mod skamlæberne og klitoris, så de nu var mere end ømme, han satte klemmerne fast i skamlæberne, og hev lidt i kæden?.. xenobia gav sig lidt i smerte, og det kostede igen flere slag både på bagdelen og på skamlæberne.. Så fik ballerne den første store tur.

Inden længe mistede xenobia fornemmelsen af, hvor meget Korsaren varmede hendes baller, og hvor længe det stod på. Korsaren var tilfreds, han havde opnået det ønskede resultat, og både han og xenobia var blevet tilfredsstillet.

Igen stillede han sig tæt op af hende, og kærtegnede hendes ryg, balder og bryster. Han blev ved, til han fornemmede at xenobia igen var helt nærværende, og 100% tilstede igen. Så løsnede han hende forsigtigt, og fjernede klemmerne og førte hende hen til sengen, og mens hun sad der, lagde han en stram brystbondage, så hendes fyldige barm, struttede lige ud i luften.

Han placerede hende nu i sengen, satte hendes hals fast ved hovedgæret og spændte begge ben fast til sengens fodende og førte en kæde op til hænderne, som han havde bundet stramt sammen. Nu kunne xenobia ikke bevæge sig, Korsaren løsnede gazen omkring munden og tog gaggen ud, men skubbede den blot ned under hagen, gazen om øjnene lod han sidde på. Igen nød han at se, hvordan hele hendes krop sitrede, fordi hun ikke hvad, der skulle ske, om hun blot var ”puttet” eller om der skulle ske mere. For som sagt havde hun helt mistet tidsfornemmelsen. Korsaren nød sin magt over hende, og den måde hvorpå xenobia helt lagde sit liv og sjæl i hans hænder.

Korsaren fandt nu nålene frem. xenobia kunne høre svagt høre papiret blive revet i stykker. Korsaren massere ømt hendes bryster og nev lidt i de ømme brystvorter, og tog også hånden ned i hendes skridt, og kunne her føle hvordan saften nærmest løb ud. xenobia var virkelig tændt, og klar til at lege med nålene. Først stak han lidt ind i venstre bryst, og derefter i højre bryst, til sidst havde han stukket 5 nåle ind i en halvcirkel over hver brystvorte. Han satte sig tilbage og kiggede på sit kunstværk, så løsnede han gazen over xenobias øjne og tog ørepropperne ud. Han fortalte, at han i hånden havde to nøgleringe med en kæde i, og de skulle sættes fast i brystvorterne, og om xenobia vidste hvordan de kunne sidde fast. Xenobia svarede, at det kunne de kun med nåle, xenobia kunne mærke hvordan nøgleringene blev lagt ned over hendes brystvorter. Hun holdt vejret, for denne gang skulle nålen gennem den tykke hud under brystvorten, det gav et ryk i hende, da den første nål gik gennem huden, og et større jag af smerte, da nålen kom ud gennem huden på den anden side. Korsaren rykkede lidt i kæden, for at se om ringen sad ordentlig fast. Det gjorde den heldigvis Så tog han en nål og stak gennem huden på det andet bryst, han kunne tydelig mærke xenobias ophidselse og lyst til at fortsætte. Denne gang kom hun med et lille hvin, da nålen trængte ud gennem huden. Korsaren synes det var en god måde at slutte ”nålelegen” på, så han tog gazen væk fra xenobias øjne, løsnede hendes hænder og fødder, og til sidst løsnede han hendes hals. Han kyssede hende ømt, mens han fingrede med kæden mellem hendes brystvorter. Han beordrede hende op og stå, og han trak hende i brystkæden, ud foran spejlet i entreen, så hun også kunne nyde synet. Bagefter tog han nænsomt nålene ud, og tørrede det piblende blod op.

Men nu var korsaren sulten, så sammen tømte de køleskabet ud på bordet, og satte brød og pålæg på bordet. De sad længe og nød maden, men nu begyndte xenobia igen at tirre ham, ved at holde hans ben fast mellem sine, så inden længe fandt Korsaren håndjernene frem og satte hendes hænder fast på ryggen, så kunne hun sidde der og kigge på, han blev færdig, og ryddede af bordet. Resten af aftenen sad de i sofaen og hyggede, med kaffe og en enkelt flaske hvidvin Ind imellem spankede han xenobia lidt, så hun ikke glemte sin plads som tøsen og hans som Masteren.

Endelig var det tid, til at komme i seng, efter vask og tandbørstning, lænkede Korsaren xenobia til sengen, med vidt spredte ben, og lagde sig ovenpå hende, og i denne stilling arbejde han sig ind i hendes varme og våde indre. Men han stoppede inden, hun opnåede orgasme, igen kunne han mærke hendes utilfredshed med dette, men sådan skulle det være. Han løsnede hende igen, for nu var det hendes tur til at arbejde. Og hun gik ufortrødent i gang med at sutte Masterens pik af, men hver gang hun holdt lidt pause blev den slap, mystisk mystisk, og på denne måde opnåede xenobias sin 03ips. (03 i pik sutning). Noget som kom til at følge hende i lang tid.

Efter denne lidt skuffende præstation, lænkede Korsaren hende fast til sengen, og de sov til langt op af formiddagen næste dag.

Næste morgen løsnede Korsaren xenobia igen, men kun for at vende hende om på maven, for nu lagde han xenobia i hogtie, dog med lænker og manchetter, så kunne hun ligge der, mens han tog et bad og barberede sig. Så der lå hun en halv time og ventede. Men endelig var det hendes tur til at gøre sig klar, og mens hun badede hentede Korsaren morgenbrød hos bageren.

Om morgenen hyggede de sig med morgenmaden, og nu troede xenobia at de var færdig med at lege, men nejjj, gaven fra Korsaren skulle jo også i brug. Mens de spiste, spurgte Korsaren om xenobia havde skyllet sig ud, xenobia måtte sige nej til dette. (sukkkkk)

Igen blev xenobia beordret ned på alle fire, hun var stadig nøgen, og Korsaren, satte klemmer i hendes skamlæber og i klemmerne en snor, og nu trak han hende baglæns ud i badeværelset, hvor han beordrede hende at ligge sig med en struttende bagdel bagud. Xenobia følte sig virkelig ydmyget, men fandt sig i at Korsaren sprøjtede varmt vand ind i hendes endetarm. Og varmede hendes baller i ventetiden, hvor xenobia gjorde alt for at holde vandet inde i tarmen. Efter 10 minutter, fik hun lov til at tømme sig, mens Korsaren stod og kiggede på hende. Dette gentog Korsaren en gang mere? xenobia havde aldrig følt sig så ydmyget i sit liv før. Nu måtte det da være slut, men nej, nu fandt Korsaren den nye buttplug 4,5 x 12 cm og pressede den op i xenobias røv, og lavede en stram rebbondage, som holdt den inde. Men nu måtte det være slut. Neeeeeeejjjjjjjj?

På alle fire blev hun igen beordret ind i stuen, hvor Korsaren havde fastgjort en dildo til en af stolene, nu skulle xenobia øve sig i piksutning, mens han pakkede alt sit legetøj ned i tasken igen.Til sidst blev xenobia så øm i kæben, at hun forhandlede sig til to hårde slag med tawsen, for at slippe for mere piksutning. Og sådan får man 03ips.

 

Novellen er bragt til tillade fra Stuepigen hvis egen hjemmeside du kan besøge HER: