LÆSERNES EGNE NOVELLER

Stuepigen©
Zinta og anis

Tøsen anis var ret ny i Det sorte Univers, og fordi hun var så usikker på hendes biseksualitet, og hun nu op til flere gange havde haft korte forhold med Herrer, hvor hun var gået ud som taberen, enten fordi Herren havde brudt med hende, eller det aldrig var kommet til et decideret Herre/tøs forhold.

Så derfor søgte hun nu en Domina. Hendes ukendskab til, de forskellige Dominaer på chatten, var et minus for hende. Men en sen aften, hvor anis var temmelig langt nede, fik hun kontakt til Zinta. Det lød, som om at Zinta og anis’ grænser og forståelsen af S/M stemte overens, og de aftalte at maile til hinanden, og hvis det stadig lød som om at de 2 piger passede sammen, skulle der udveksles telefonnumre og de to skulle mødes på neutral grund.

Hun talte med de andre tøser på chatten, om de forskellige Dominaer, og ingen havde noget negativt at sige om Zinta. Så anis ville give det en chance.

De to piger mailede sammen en uges tid, udvekslede telefonnumre og aftaltes at mødes på Hollywood, ved banegården i Århus. Mødet skulle ikke ende i en seance, men blot være et møde, hvor de to piger kunne se hinanden an, og se om kemien mellem dem var til stede.

Inden anis tog af sted, ringede hun til 2 venner, og aftalte at ringe til dem på 2 forskellige tidspunkter, i løbet af dagen. Hun fortalte, hvor hun skulle hen, hvem hun skulle møde, og hvad der skulle gøres, hvis de ikke kunne opnå kontakt med hende. anis var en forsigtig tøs, for hun havde haft en dårlig erfaring med en anden Domina, som slet ikke svarede til det billede, som hun havde givet til udtryk for. Så ved enhver kontakt med en "ukendt", brugte hun disse forholdsregler.

Nu hvor baglandet var orienteret, tog anis af sted til Århus. På Hollywood ventede Zinta på anis, og da anis entrerede lokalet, kunne både anis og Zinta mærke at gnisten var der mellem de 2. De nød de 3 timer de var sammen, og anis ringede sine to venner op, og alt var som det skulle være. Inden længe var aniss Zintas tøs, både på chatten og i virkeligheden.

Men Zinta var en hård Domina, og hun krævede meget af anis, og det var ikke altid anis formåede at opfylde Zintas krav, og selv om Zinta var en erfaren Domina, kunne hun ikke altid aflæse anis’ ulydighed som værende leg eller simpelthen fordi anis ikke kunne klare opgaven. anis var endnu ikke så god til at sige fra, når en opgave var for vanskelig eller hun ikke ønskede at opfylde den.

En aften hvor Zinta og anis var i Smil, gav Zinta anis ordre til at hun ville se hende gå nøgen rundt i lokalet, og her overtrådte Zinta, uden at vide det en af anis’ grænser, anis var nemlig flov over sin krop. Derfor nægtede hun at smide tøjet, og Zinta trak anis med ind i et tilstødende lokale. Nu skulle der tales om tøsens ulydighed, og anis som både var ked af sin manglende selvtillid og sin manglende evne til at tilfredsstille sin Frue, lukkede fuldstændig af og ville overhovedet ikke forklare sin ulydighed eller give sig en meter overfor Fruens krav. De to piger var på hver deres måde lige stædige, og kunne derfor ikke aflæse hinandens følelser i denne situation.

Anis som den følgende weekend skulle have været til fest med nogen venner, fik forbud mod at deltage, hun fik chatforbud og derudover 20 slag med ridepisken, efterfulgt af 20 slag med det forhadte spanskrør. Anis var grædefærdig, men hendes tårer hjalp hende ikke. Zinta bandt anis til bordet, og så gik hun ellers i gang med pisken på anis’ hvide runde balder. I sin afmagt talte anis flere gange forkert, og straffen blev øget, da Zinta var færdig med pisken, havde anis mindst fået 50 slag, anis græd hjerteskærende, men brugte stadig ikke stopordet, Zinta varmede anis’ balder op med hænderne, fik blodcirkulationen i gang igen, og nu tog hun spanskrøret frem. På dette tidspunkt er anis så langt væk, at hun end ikke formår at stoppe Zintas afstraffelse, og desværre ser Zinta ikke dette. De 20 slag med spanskrøret gives, uden en lyd kommer over anis’ læber. Men bagefter bryder anis hulkende sammen på gulvet, og intet Zinta gør kan bringe gråden til ophør. Zinta er nu bevidst om, den fejl der er sket, og hun er ligeså ulykkelig som anis, men kæden mellem de 2 piger er brudt, og det blev deres sidst leg som Frue og tøs..

Den manglende kommunikation om anis’ manglende accept af sit udseende førte til dels til sammenbruddet, og Zintas manglende indlevelsesevne i netop denne situation gjorde det sidste..

 

Novellen er bragt til tillade fra Stuepigen hvis egen hjemmeside du kan besøge HER: